wie ben ik

wie ben ik

Mijn naam is Caroline Hoek.

Welkom op mijn site, hierop zal ik je rondleiden langs de produkten die ik bied.

Maar eerst wat over mezelf:

Ik ben geboren aan de kust in 1964. Moeder van een dochter en zoon. Inmiddels ruim 30 jaar, in voor- en tegenspoed, met dezelfde partner.
Hoewel ik veel opleidingen en workshops heb gevolgd blijf ik vinden dat het leven zelf de mooiste school is die er bestaat. Naast werken in de hulpverlening heb ik ervaring in management, opbouwwerk, sociaal cultureel werk. Leven vanuit Liefde en overgave aan het ritme, staat bij mij voorop. Ik leer hier nog dagelijks van en schroom niet mijn kwetsbaarheid te tonen. Dit draag ik in mijn werk en dagelijks leven uit. Graag met een gezonde dosis humor!

De consulten vinden plaats in een prettige, veilige sfeer. Muziek en dans zijn mijn passie, soms maak ik daar gebruik van.
Ik houd erg van reizen en het ontmoeten van andere culturen. De sfeer in de praktijkruimte is hiervan het bewijs. Een knusse kamer gevuld met etnische kunst en rariteiten.
De praktijk grenst aan het land. Een fijne stille werkplek, waar de deuren open gaan als de zon schijnt en in koude tijden de houtkachel brandt.

Je bent van harte welkom!