therapeuten

kroonOmdat je het fijn vindt aan je persoonlijke groei te blijven werken. Of omdat je behoefte hebt aan nieuwe input. Misschien kom je er niet onderuit in verband met je registratie bij de beroepsvereniging waarbij je bent aangesloten. Hoe dan ook: als je een leuke, inspirerende dag wilt is `Talentenspel in 1 dag` misschien iets voor jou!

De eerst volgende staan gepland:
*vrijdag 13 april in Middelburg
*zaterdag 14 april in Oegstgeest
Tijdstip: 10u tot 16.30u
Kosten: € 135 (inclusief BTW)
Lunch wordt verzorgd.

In een kleine groep, waar zowel individueel als plenair gewerkt wordt, ga je aan de slag met je talenten. De kernkwaliteiten die typerend zijn voor jou zullen de revue passeren opdat je een helderder beeld krijgt van wat jou werkelijk beweegt. Wat jou `zielsgelukkig` kan maken. Je denkt misschien `ach ik ken mezelf wel zo langzamerhand`, maar ervaring leert dat de uitkomst voor iedereen verrassend is en materiaal tot overdenken brengt.

Hoe ziet de dag er uit?

*Je gaat je 12 talenten uitzoeken uit een stapel kaarten waarop archetypische kwaliteiten staan.
*Deze 12 talenten ga je ontmoeten. Door de innerlijke dialoog krijg je een beter beeld van de wens van ieder talent. Voelt het zich gezien? Krijgt het te weinig of juist teveel ruimte?
*Hoe is het gesteld met jouw innerlijk leider? Hoe geef jij sturing aan jezelf?

De dag sluiten we af met kijken naar de zielenmissie. Je krijgt een beeld van wat je hier komt doen.

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans. Vooraf aan de workshop kun je het best zijn boek `Boek van de Levensmissie` lezen. Welke pagina’s precies geef ik door als je je opgegeven hebt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de opleiding tot Talentencoach dan heb je met het volgen van deze workshop alvast aan 1 toelatingseis voldaan.

Graag tot ziens!

geaccrediteerd door de SKB voor 12 punten en de NBVH voor 6 punten