talentenspel

Large_Caroline_2Het ‘Talentenspel’ helpt je meer in contact te komen met je innerlijk leiderschap.Op een speelse manier leer je je ware talenten ontdekken. Waar word ik blij van, wat is mijn missie? Waar ligt nog werk te doen om tot volle bloei te komen? Ben ik de koning(in) van mijn leven? Of luister ik nog steeds naar oude boodschappen?
We worden geboren met kwaliteiten en talenten die niet altijd passen bij hoe de opvoeders ons willen zien.
Als (klein) kind is het van levensbelang om liefde te krijgen. Dus je past je aan, pakt de boodschappen op over hoe je moet zijn om geaccepteerd te worden. Dit heeft tot gevolg dat we sommige emoties niet uiten, sommige talenten niet kunnen ontplooien, kwaliteiten ‘begraven’. Je kunt zo van je eigen kern afraken zonder dat je het door hebt.

In enkele sessies van 2 à 3 uur kom je er achter en zul je krachtiger in het leven staan.

werk gerelateerd
Doe je het werk dat bij je past of wil je onderzoeken waar je jouw kwaliteiten in kwijt kunt? Het spel kan als coachingstraject gebruikt worden. Hier ligt de nadurk op de werksituatie en kun je bewuster leren omgaan met je kwaliteiten in je huidige baan en/of ontdekken welk werk (beter) bij je past.

binnen je relatie
Het spel is ook in te zetten bij relatievragen. Je kunt samen kijken naar elkaars kwaliteiten en zien hoe je elkaar kunt aanvullen. Je hoeft niet in een relatiecrisis te zitten om dit traject aan te gaan. Nieuwsgierig zijn naar elkaar en verdieping zoeken kan ook een mooie aanleiding zijn!

vrienden/vriendinnen dag
Hebben jullie zin om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten? Niet te `zwaar` maar toch een dag met inhoud? Dan kan dit met het spel gerealiseerd worden.

Bovenstaand kom ik ook op lokatie doen, mocht je zelf over een passende ruimte beschikken. Neem vrijblijvend contact op, ik ben altijd bereid mee te denken.

IMG_2347

Er is ook een talentenspel voor jongeren vanaf ongeveer 10 jaar.
Zie hiervoor ‘jong talentenspel’