tot de kern

Medium_Caroline_9Ik heb dit `tot de kern` genoemd omdat ik je graag help daarbij uit te komen.
*Wellicht sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af `hoe nu verder`.
*Je familie en vrienden begrijpen niet dat je nieuwsgierig bent naar meer, dat je verlangt naar diepgang.
*Heb je alles wat je hartje begeert en vraag je je af `is dit het nou`? Wat kom ik hier eigenlijk doen?
*Je hebt je verleden nog niet achter je gelaten en voelt dat je in een kringetje gaat: steeds opnieuw loop je tegen dezelfde dingen aan.

Als bovenstaande herkenbaar is, kan ik jou verder helpen. Ik loop graag een stukje met je mee om je te wijzen op valkuilen en hobbels maar vooral om je te laten zien (en ervaren!) wat je allemaal in je mars hebt en hoe dit optimaal in te zetten. Middels het `Talentenspel` kun je zelfs ontdekken wat je missie is, wat jij de wereld komt brengen.
vrouw, 42 jaar
Ik had niet verwacht dat ik door zoveel emoties en persoonlijke groei heen zou gaan. Het is niet voor te stellen dat ik van zoveel verdriet en oude patronen los kon raken en steeds meer mijzelf kan zijn maar ook mag zijn. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en ik weet mijn missie, mijn doel. Ik zou willen uitleggen wat het met mij als mens heeft gedaan maar woorden kunnen niet helemaal uitleggen, de verandering die ik ben doorgegaan. De kracht van het talentenspel zit voor mij niet alleen in het spel maar ook bij jou als coach. Ik denk dat het een enorme goede samenwerking was en daardoor het ook mogelijk was dat het talentenspel enorm goed tot zijn recht kwam. Ik vond het geweldig om te doen en ik kan het anderen zeker aanraden.

thaipusam 017levensschouw

talentenspel

vergeving

(foto: De rug van een in trance zijnde man tijdens de Thaipusam in Maleisiƫ)