hoe was het

hoe was het

ouders van 3 kinderen die allen het spel hebben gedaan
Karaktertrekken en interesses van het kind komen door het spelen van het spel, wonderbaarlijk treffend naar boven. Het gaf ons een goede richtlijn bij het kiezen van een profiel op school. In deze tijd van soms vluchtige aandacht was de interesse en aandacht voor het wezen in het kind door Caroline bijzonder prettig.

vrouw, 30 jaar
Ten eerste wil ik je nogmaals bedanken voor het Talentenspel. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn capaciteiten. Het heeft mij ook veel rust gegeven en kan vol goede moed mijn leven verder leven. Ik ben nog sterker in mijn schoenen komen te staan. Ik merk het, mijn omgeving merkt het.. Ik ben zelfverzekerder. Ik weet nu waar mijn krachten liggen. ONWIJS BEDANKT!!

vrouw, 42 jaar
Ik had niet verwacht dat ik door zoveel emoties en persoonlijke groei heen zou gaan. Het is niet voor te stellen dat ik van zoveel verdriet en oude patronen los kon raken en steeds meer mijzelf kan zijn maar ook mag zijn. Ik weet nu wat mijn talenten zijn en ik weet mijn missie, mijn doel. Ik zou willen uitleggen wat het met mij als mens heeft gedaan maar woorden kunnen niet helemaal uitleggen, de verandering die ik ben doorgegaan. De kracht van het talentenspel zit voor mij niet alleen in het spel maar ook bij jou als coach. Ik denk dat het een enorme goede samenwerking was en daardoor het ook mogelijk was dat het talentenspel enorm goed tot zijn recht kwam. Ik vond het geweldig om mee te doen en ik kan het anderen zeker aanraden.

man, 51 jaar
Wat fijn dat ik bevestigd heb gekregen dat ik op het juiste pad zit! Mijn innerlijk koninkrijk is vol glans en kracht. Dank je wel Caroline, voor jouw unieke, liefdevolle begeleiding.

meisje, 11 jaar
Wat een leuk spel. Ik ken al veel talenten. Door de manier waarop je vraagt kan ik niet liegen. Ik vond het leuk om te doen.

jongen, 12 jaar
Ja, het was leuk om te doen. Ik weet nu nog beter wat ik wil straks op de middelbare school.

man, 36 jaar
Nogmaals dank voor al je goede adviezen en steun. Je zult het niet makkelijk hebben gehad om mijn sceptische houding tegenover niet tastbare, het niet meetbare of wollig blabla te omzeilen. Ik ben blij dat je toch een manier hebt gevonden die voor mij in 1e instantie toch nog een beetje aanvaardbaar waren.