even er tussen uit

0005Even er tussenuit_Kom een paar dagen naar Zeeland, om te genieten van de zilte geur van de zee, gekleurde luchten en de rust. Kom alleen of met je partner, kinderen of vrienden. Wij (mijn partner Hans en ik) nodigen jou van harte uit om te komen opladen in de stilte van het Zeeuwse land. Aantal nachten in overleg.

Ik maak graag een lekker (biologisch) ontbijt voor jullie klaar om daarna een progamma aan te bieden bestaande uit begeleiding met het Talentenspel, een heerlijke massage, een stilte wandeling en tussendoor genoeg rust om niks te doen!

0008Even er tussenuit_ 0007Even er tussenuit_

Kom je met kinderen? We verzorgen ook voor hen een leuke tijd als jij/jullie tijd voor jezelf hebben. Hans is docent techniek en beeldende vorming geweest waardoor hij een creatief aanbod heeft. Op het land, aan de overkant van ons huis, kunnen de kinderen ravotten en samen met Hans hout bewerken, een schilderij maken of een spel doen.

Het avond eten is de enige maaltijd die niet verzorgd wordt. Je kunt uiteten in een van de vele restaurants bij ons in de buurt (10 minuten fietsen) of gebruik maken van de keuken.

0006Even er tussenuit_